0485 - 56 31 70 | info@marcpeters.nl

De taxatie van je bedrijfspand

Waarom een bedrijfstaxatie?

Er zijn verschillende redenen waarom je een taxatie van je bedrijfspand wilt laten uitvoeren. Misschien moet je bepaalde aankoop- of verkoopbeslissingen nemen of wil je inzicht krijgen in potentiële financieringen. Het kan ook zijn dat je behoefte hebt aan huurprijsadvies of inzicht in de waarde van je panden. Of je hebt een taxatie nodig voor je jaarrekening of boedelverdeling. Wat ook de achterliggende reden is, in alle gevallen ben ik jouw taxatiespecialist voor je bedrijfspand, winkel, kantoorpand of productielocatie. Taxaties waar je op kunt bouwen en vertrouwen.

Relevante onderdelen

Bij het uitvoeren van een bedrijfstaxatie hou ik rekening met alle bijbehorende aspecten. Denk aan de actuele marktsituatie, de inhoud en oppervlakte van je pand, de onderhoudsstatus, de kwaliteit van de gebruikte materialen, de ligging, relevante overheidsvoorschriften, bestemmingsplannen en de aan- of afwezigheid van energiebesparende maatregelen en installaties. Kortom: ik draai werkelijk elke steen om, zodat jij gegarandeerd bent van een optimale en uiterst betrouwbare taxatie.

NRVT-taxateur en TMI-gecertificeerd

Behalve dat ik ben beëdigd als NVM-makelaar, ben ik ook NRVT-registertaxateur. Als NRVT-taxateur moet ik voldoen aan de beroeps- en gedragsregeles, maar ook aan de permanente educatie. Daarnaast ben ik onderworpen aan het tuchtrechtstelsel van het NRVT.

Ook ben ik TMI-gecertificeerd commercieel vastgoedtaxateur. Dit kwaliteitskeurmerk geeft aan dat ik als taxateur werk volgens het Taxatie Management Systeem en het standaard taxatieformat Flux. Door te werken met dit standaard format kun jij rekenen op taxatierapporten die duidelijk, transparant en vergelijkbaar zijn. Een taxateur wordt getoetst op zijn vaardigheden voor toetreding tot het TMI, met vervolgens verplichte bijscholing.

Advies

Hoewel ik me uitsluitend toeleg op de taxatie van bedrijfsmatig vastgoed en niet meer bemiddel als makelaar, kun je bij mij als trouwe klant natuurlijk wel rekenen op een stukje advisering. Zit je bijvoorbeeld met een probleem over een huur- of koopovereenkomst of wil je advies bij een aankoop of verkoop, dan kijk ik er met alle plezier naar.

Inzet beeld

Dé specialist in de regio

Dé specialist in de regio

Logo Marc Peters Bedrijfstaxateur

Marc Peters
Bedrijfstaxateur
0485 - 56 31 70
info@marcpeters.nlBTW: NL 8124.51.855.B01
KvK: 17151500

Logo Marc Peters Bedrijfstaxateur

Marc Peters
Bedrijfstaxateur
0485 - 56 31 70
info@marcpeters.nl

BTW: NL 8124.51.855.B01
KvK: 17151500