0485 - 56 31 70 | info@marcpeters.nl

Marc Peters, bedrijfstaxateur

Van makelaar naar bedrijfsmakelaar

Ik was 25 toen ik startte met mijn eigen makelaarskantoor in Boxmeer, samen met mijn vrouw Dominique. We groeiden langzaam door naar een groot makelaarskantoor met vijftien medewerkers en een tweede vestiging in Cuijk. Het kantoor was destijds breed georiënteerd, we boden alle diensten aan die je van een NVM-makelaarskantoor mag verwachten, zowel bedrijfsmatig als in de particuliere sector. In 2011 besloten we om ons voortaan uitsluitend op de bedrijfsmatige vastgoedmarkt te richten. Het kantoor in Cuijk werd verkocht en ik groeide als bedrijfsmakelaar uit tot een echte specialist, met alle bijbehorende disciplines: verhuur en verkoop, huur en koop, taxaties van bedrijfspanden, maar ook advies op maat op onder meer juridisch, fiscaal en milieutechnisch vlak.

Kleinschalig

Onlangs besloot ik me nog uitsluitend te gaan richten op bedrijfsmatige taxaties. Een bewuste keuze. Ik wilde me namelijk nog meer specialiseren, in een kleinschalige setting met een persoonlijke aanpak. Het directe persoonlijke klantcontact, mensen ontmoeten, meekijken in de keuken van een bedrijf, dat soort zaken spreken mij enorm aan. Bovendien spreek ik als ondernemerszoon de taal van de ondernemer en rendeer ik optimaal bij een kleinschalige aanpak. Voor mij is niets fijner dan mee te denken met jou, samen rond te lopen door je pand, of jou van een stukje advies te voorzien. Kortom: écht met mijn vak bezig zijn haalt het beste in mij naar boven.

Dé specialist in taxaties

Geen enkel ander kantoor in deze regio legt zich exclusief toe op het taxeren van bedrijfsmatig vastgoed. Kortom: ik mag mijzelf dé specialist in de regio noemen. Voor alle andere kantoren is het slechts één van de vele diensten die ze aanbieden. Juist door mijn specialisme weten klanten ons te vinden. Dat heeft waarschijnlijk ook te maken met mijn persoonlijke manier van aanpak en jarenlange ervaring. Ik neem alle tijd voor jou, verdiep me in jouw materie en je bedrijf. Uiteindelijk wil ik als een betrokken partner met jou samenwerken, iets wat ook de taxatie van je panden ten goede komt.

Inzet beeld

Dé specialist in de regio

Dé specialist in de regio

Logo Marc Peters Bedrijfstaxateur

Marc Peters
Bedrijfstaxateur
0485 - 56 31 70
info@marcpeters.nlBTW: NL 8124.51.855.B01
KvK: 17151500

Logo Marc Peters Bedrijfstaxateur

Marc Peters
Bedrijfstaxateur
0485 - 56 31 70
info@marcpeters.nl

BTW: NL 8124.51.855.B01
KvK: 17151500